24.4 C
New York
Wednesday, November 25, 2020
Home Event Festival Rebo-Kemis Nyunda 2019

Festival Rebo-Kemis Nyunda 2019

Ikuti dan Saksikan Festival Rebo-Kemis Nyunda 2019

Dina raraga "Mièling Poè Basa Indung sa-Dunya 2019", KAMP Garut rukun gawè sareng Disbudpar Jabar badè ngayakeun "Festival Rebo-Kemis Nyunda" Sa-Jawa Barat nu dieusi ku :
~ Pasanggiri Ngadongeng
~ Pasanggiri Raksukan Sunda Sadidinten
~ Lomba Fotografi & Foto Model,

dinten  :  Rebo – Kemis
ping      :  20-21 Fèbruari 2019
tabuh   :  09.00 dugi ka rèngsè
tempat :  Hotel Suminar Jl.Otista – Paseban – Garut.

Bingah taya papadana, upami Bapa/Ibu tiasa ngajurung Siswa-i kalih Guruna kanggè ngiring janten Pamilon dina ieu pasanggiri. 

Pendaftaranana, paènggal-ènggal dugi ka ping 15 Feb, tiasa ngalangkungan link Google Form nu disayogeun, atanapi kanu WA sim kuring, diantos dugi ka ping 15 Fèbruari tabuh 09.00, margi tabuh 10.00-na badè langsung diayakeun gempungan tèknis di Aula KNPI Jl.A.Yani – Garut.
Kana perhatosan Bapa/Ibu kanggè sasarengan nyuksèskeun ieu acara, sim kuring ngahaturkeun nuhun.

Wassalamu'alaikum Wr. Wb.

Baktosna, pun
IRNO SUKARNO
Hp/WA 085221690465

Most Popular

Garut Kuliner Malam

Jumat 14 Agustus 2020 Bupati Garut Bapak H. Rudy Gunawan, SH, MH, MP secara resmi membuka acara Garut kuliner malam yang nantinya...

Simulasi Acara “Garut Culinary Night”

Salam pesona garut Pada tanggal 13 agustus 2020 Kepala Dinas Pariwisata dan Kebudayaan Kab. Garut H. Budi Gan Gan SH, M.Si dan Kepala...

Pelatihan Pemandu Wisata Sejarah dan Warisan Budaya

Salam Pesona Garut Pelatihan Pemandu Wisata Sejarah dan Warisan Budaya 2020 dengan lokasi Makan Syekh Jafar Sidiq dan Situ Candi Cangkuang yang di...

Proses Pembongkaran dan Pengangkutan Gerbong Kereta Api Mini di Situ Bagendit

Pada tanggal 13 agustus 2020 dilakukan proses pembongkaran dan pengangkutan gerbong kereta api mini di Situ Bagendit sebagai tahap awal dimulainya revitalisasi...

Recent Comments